Ik ben Daniëlle en ben 32 jaar oud. Ik ben 1m 80 lang en heb lange donkere krullen. Ik ben een beetje curvy gebouwd met ronde billen en een D cup. Mijn huid is altijd mooi bruin van de zonnebank. Ik heb sinds 5 jaar een relatie met mijn vriend die 5 jaar jonger is als ik. We hebben ook na 5 jaar nog vaak fijne sex.

Wat ik wel af en toe mis als ik echt goed geil ben is de lekkere flinke lul van mijn vorige sekspartner. Met hem heb ik enkele jaren voordat ik mijn vriend kreeg een verhouding gehad. Hij was getrouwd dus we spraken af in hotels of hij kwam stiekem naar mijn appartementje waar ik in de tussentijd was gaan wonen. Hij neukte me altijd heerlijk op z’n hondjes met zijn 20 cm paal en liet me gillen, kreunen en klaar komen met mijn hoofd in mijn kussen zodat de buren niks hoorden…

Mijn vriend is met 15 cm gemiddeld geschapen en dat was zeker in het begin erg wennen. Hij is ook minder dik als die van mijn vorige minnaar dus als hij in me zit voel ik het wel maar veel minder intens. Ook lukt het me niet een orgasme te krijgen tijdens het neuken. Meestal neukt hij me en daarna ga ik met mijn volgespoten kutje masturberen, zodat ik klaar kom.

Op een vrijdagavond ga ik lekker even stappen met 2 vriendinnen. We gaan naar een discotheek waar op vrijdag altijd 25+ avonden zijn. Dus niet al dat jonge grut van 17 en 18 maar veel dertigers en veertigers die lekker wat drinken, dansen en flirten. Het is algemeen bekend dat er veel wordt vreemdgegaan op deze avonden. Mijn vriend heeft ook afgesproken met wat vrienden om naar Amsterdam te gaan die avond dus hij vindt het allemaal wel prima.

Het is een uurtje of 10 en we zijn een half uurtje binnen als er een hele lekkere donkere man op me af stapt bij de bar. Hij is een stukje ouder als mij, maar heeft een mooie kop en een goed lijf. Mijn vriendin Ilena is al druk in gesprek met een gozer en mijn andere vriendin Karin staat wat te dansen op de dansvloer. We kletsen wat en hij blijkt Ray te heten. Hij geeft me een bacootje en neemt zelf een wodka en na een paar slokken zie ik dat Karin me wenkt vanaf de dansvloer. Ik zeg tegen Ray dat ik even ga dansen en hij loopt met me mee. We beginnen lekker te dansen en ik begin een beetje onrustig in mijn buik te worden merk ik.

Een kwartiertje later staan we nog steeds op de dansvloer en inmiddels staan we al flink tegen elkaar aan te schuren. Zijn handen zijn al meerdere malen langs mijn billen gegleden en hij fluistert in mijn oor hoe lekker ik ben en wat een heerlijke borsten ik heb. In mijn jurkje zie je inderdaad een flink decolleté en Ray kijkt er dan ook af en toe verlekkerd naar.

Mijn handen zijn dan ook al een paar keer langs zijn lekkere kont gegaan en ook al kort langs zijn kruis. Ook draai ik met mijn billen af en toe langs zijn kruis en ik voel een heerlijke paal zitten wat mij heel geil maakt. Mijn verlangen om na al die jaren weer eens een totaal gevuld kutje te hebben gaat het vanavond winnen en ik vergeet mijn vriend totaal hier op de dansvloer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *