Een dag sauna op de Veluwe en een hotel overnachting… dat belooft wat. We rijden in de auto over de snelweg richting de Veluwe met een relaxed muziekje op. Ik probeer me te concentreren op de weg, maar jouw hand is eigenwijs en gaat zijn eigen weg via m’n bovenbeen en glijdt langzaam naar een plekje om mee te spelen. Langzaam aan gaat je hand steeds hoger tot ‘ie een rits voelt en mijn harde paal al door mn jeans voelt. Ik lach wat en zeg: ‘Dit wordt een heet weekendje.’ Steeds trekt je hand zich terug en komt weer in de buurt van m’n rits, ik word steeds harder en kan me steeds moeilijker concentreren op de weg.

Ik probeer beide handen op het stuur te houden maar na een klein uurtje van plagen hou ik het niet langer uit en zet de auto op een parkeerplekje onder de bomen. ‘Zo, en nu is het mijn beurt’ zeg ik plagend en ik loop om de auto heen en open de deur. Ik neem je mee de bosrijke omgeving in aan de rand van de parkeerplaats. Ik positioneer je tegen een boom aan en ga op m’n knieën zitten voor je en duw je wijde rok iets omhoog. Je laat je ene been over mijn schouder heen hangen. Je voelt m’n vingers langs de binnenkant van je been omhoog gaan.

Ik duw je slipje iets opzij en je voelt mijn hand over je hete plekje heen gaan, m’n ene vinger voel je iets binnenkomen en snel weer naar buiten gaan nadat ik heel snel je clitje had gevonden. Ik trek de rok nog iets verder omhoog zodat ik een goed uitzicht hebt op je heerlijke, gladde poesje. Je trekt de slip nog iets verder aan de kant, en weer voel je mijn vingers binnenkomen, nu iets dieper naar binnen. Weer trek ik m’n vinger terug, na een aantal keren dit geplaag zie ik dat je gek wordt. Je kijkt naar beneden en uit jouw oogopslag zie ik dat je me wil op die plek. Je ziet aan m’n jeans dat ik zelf ook niet langer wil wachten, maar snel zeg ik dat ik nog niet klaar ben, per slot van rekening plaagde jij mij ook onderweg. Ik trek de slip naar beneden zodat ik nu vrij spel hebt, en ik trek de rok nog iets verder omhoog zodat ik recht uitzicht hebt. Je voelt dat je zo nat ben van opwinding, en dan te bedenken dat we nog 1,5 dag samen hebben, wat moet de rest dan wel niet brengen?

Je voelt nu 2 vingers naar binnen komen, draaien en zo je clitje vinden. Je schokt heel even van genot, en zegt plagend tegen me: ‘Van die plagerijtjes hou ik wel, ga vooral door’. Ik kijkt iets op en antwoord dat ik niet van plan was om te stoppen. Mijn vingers draaien rond in je grotje en ik voel dat je bijna klaarkomt. Ik kom weer omhoog en ik maak m’n riem los en de rits van m’n jeans, erdoorheen voel je mijn harde pik al. Ook jij wordt helemaal gek van deze opwinding. Snel doe ik mijn broek uit, terwijl jij mijn
boxer iets naar beneden trek, voel je mijn hardheid nog meer en zie je mijn hete paal tevoorschijn komen, wachtend op z’n lekkers. Ik duw je iets terug tegen de boom en draai je om, de rok iets omhoog houdend. Je heerlijke kontje naar achter, je zalige natte lipjes, glinsterend in de zon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *