Hoi, ik zal mij eerst even voorstellen, ik ben een heteroman en kom uit een zwaar gelovig gezin.

Wanneer ik als puber al dameslingerie zag werd ik uitermate opgewonden. Daar voelde ik mij uiterst schuldig onder, maar een goede platonische vriendin was vrij opgevoed.
Jaren geleden had zij wel opgemerkt dat wanneer ik lingerie van haar aan de lijn zag hangen dat ik dan begon te blozen.

Ik woonde net op mijzelf (21 jaar) en was bij haar op bezoek en na een paar glazen wijn – wat ik nooit dronk – keek ze mij aan: ‘Schat, ik wil je niet in verlegenheid brengen, want je bent mijn beste maatje. Geef mij eens voorzichtig een tongzoen.’

Blozende heb ik als maagd dat heel voorzichtig gedaan, ze kroop bij mij op schoot en ik schaamde mij rot omdat ik zo onervaren en onzeker ik was. Ik had een erectie en wist mij uit schaamte echt geen raad. Ze had het natuurlijk door en begon te lachen: ‘Lieve ventje van mij, je komt echt niet in de hel hoor wanneer wij uit liefde vrijen, ik weet dat je nog maagd en heel onzeker bent. Maar je mag trots op je erectie zijn en voor mij is het een compliment dat je mij niet alleen als maatje ziet maar ook als vrouw.’

‘Je weet waarschijnlijk niet hoe je een bh moet losmaken?’

Waarop ik antwoordde: ‘Nee Karin, ik heb nog nooit een vrouw gezoend, laat staan bloot gezien.’
‘Oké, je hoeft niet bang te zijn, ik bijt niet en mijn borsten ook niet! Ik ga eerst wel even met de rug naar je toe staan, doe de trui en bh uit en daarna de trui weer aan en kom ik weer op je schoot zitten en mag je zonder schaamte onder de trui met mijn borsten spelen.’

Dat heeft ze dus gedaan en ze stond met ontbloot bovenlichaam met de rug naar mij toe en waar ik het lef vandaag heb gehaald weet ik nog niet. Op het moment dat ze het truitje weer aan wou doen zei ik dus: ‘Karin, wil je even wachten?’
‘Ja liefje, zeg het maar je komt echt niet in de hel.’
‘Karin, dit zijn woorden die ik wel eens gedacht heb, maar nog nooit gezegd heb, maar ik ben onervaren maar ook geil.’

Ze draaide zich om met een grote vrolijke lach. ‘Zie je wel, zo moeilijk is dit niet, kom eens in mijn armen en geef mij een hele lieve tedere kus.’
Zo gezegd, zo gedaan, ze fluisterde mij in het oor: ‘Ik wist wel dat je maagd bent en onzeker maar deze zoen is al een heel stuk beter, ik kleed jou wanneer je dit durft straks uit. Ga mijn borsten even voorzichtig strelen terwijl je mij in mijn nek zoent en mijn oorlelletje likt.’ Ik voelde haar tepels stijf worden.

Dat deed ik volgens Karin goed, zonder zelfvertrouwen is dat natuurlijk wel belangrijk, zo attent was en is ze wel. Haar stem werd wat hees: ‘Ger mijn borsten zijn zeer gespannen en ik ben heel vochtig. Wil je mijn spijkerbroek voorzichtig en rustig op jouw tempo uit trekken? Ik heb wel een vuur rood slipje aan, en zeg maar gewoon eerlijk wat je op dat moment denkt en je hoeft je nergens voor te schamen.’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *